0317 42 17 11 Mail ons

“Met de komst van onze smartphones is er een sprong gemaakt in het digitaal werken. Het papieren stuwenboek is vervangen door een digitaal stuwenboek. Het invoeren van stuwstanden kan nu direct worden gedaan. Voorheen moesten we alles eerst op papier noteren om het later op kantoor opnieuw digitaal in te voeren.

Het meeste voordeel voor mij zit in het vastleggen van meldingen. Dit kunnen allerlei meldingen zijn b.v. gaten in het werkpad, taludverzakkingen, overtredingen maar ook de groenprocedure en het vastleggen van locaties waar exoten voorkomen. Als je ergens iets tegenkomt leg je de locatie vast, maakt er evt een foto bij en stuurt de melding direct door naar de juiste persoon.

Ik heb de toepassing onlangs ook nog gebruikt bij de schouw. Je ziet op de online kaart direct waar de schouwsloten liggen.

Kortom ik vind de toepassing helemaal geweldig. Het is makkelijk te bedienen en levert veel tijdwinst en dus geld op.

Bovendien leg je alles zeer nauwkeurig vast waardoor er minder fouten worden gemaakt. Het wordt helemaal super als we de controle van het maaiwerk en de schouw digitaal in kunnen voeren. De onhandige A-0 kaarten in de auto zijn dan gelukkig verleden tijd.”

 

Joep Korting, District Boven Aa

Spring naar de toolbar