0317 42 17 11 Mail ons

Vacature Traineeship Geo-Informatie / GIS

Ken je dat? Je bent net afgestudeerd en staat te popelen om nu echt aan het werk te gaan en al je opgedane kennis en vaardigheden te gebruiken. Alleen… overal vragen ze om mensen die al een paar jaar werkervaring hebben. Hoe kom je dan ooit aan de slag? Als jij in het geo-werkveld wil starten, dan hebben wij de oplossing voor je.

Traineeships

De ontwikkelingen in het kader van geo-informatie en GIS gaan razendsnel. Wat vandaag ontwikkeld wordt, is over een paar jaar misschien alweer uit de tijd. Wij zoeken daarom gedreven jong-professionals die er maximaal voor willen gaan en er alles aan willen doen om bij te blijven. Hierbij maakt het niet uit dat je geen of weinig werkervaring hebt, want wij vinden je competenties en wil om te leren het belangrijkst.

Wat is een traineeship?
Het traineeship is een programma van een jaar, waarin je tegelijkertijd werkt en studeert. Je werkt in deze periode bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers, om zo in korte tijd veel relevante werkervaring op te doen. Verder investeren wij in jouw ontwikkeling door je hoogwaardige opleidingen te geven: zowel klassikaal als via e-learning krijg je aanvullende scholing op het gebied van geo-informatie en GIS. We vinden het tevens belangrijk dat je naast je vakkennis ook je professionele vaardigheden en andere soft-skills naar een hoger niveau tilt. Zo begeleiden wij je met coaching, workshops en mentorschap door ervaren professionals van Nieuwland Geo-Informatie.

Wat zijn je werkzaamheden?
Nieuwland Geo-Informatie werkt samen met vele organisaties in Nederland, met name binnen de (semi-)overheid. Hierbij moet je denken aan waterschappen, provincies en veiligheidsregio’s, maar ook aan organisaties zoals ProRail en Schiphol.
Bij de verschillende opdrachtgevers wordt je in verschillende projecten ingezet en zul je meedraaien met de lopende werkzaamheden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je cartografisch werk doet, analyses draait, of bijdraagt aan het onderhoud en verbetering van een bestaand GIS-systeem.
Jij en je mede-trainees rouleren tussen de verschillende opdrachtgevers, dus het kan ook zijn dat je verder werkt aan een langdurige opdracht waar je collega voor jou mee bezig is geweest.

Wat leer je?
Naast je ontdekkingsreis langs de verschillende opdrachtgevers, wordt je gedurende het traject verder opgeleid. Je zult bijvoorbeeld deelnemen aan de post-hbo geo-voorziening van Nieuwland Geo-Informatie, en ook zul je door middel van workshops, coachingsessies en e-learning je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Je wordt als buddy gekoppeld aan een ervaren expert, maar ook samen met je medetrainees wissel je je ervaringen uit, zodat jullie ook van elkaar kunnen leren. Aan het einde van het traject werken jullie aan een eindopdracht, waarbij je je opgedane kennis deelt en het traineeship overdraagt aan de volgende lichting van 2018.

En daarna?
Talent willen we graag aan ons binden. Bij volle tevredenheid kun je uitzien naar een dienstverband voor langere tijd, waarin je blijft ontwikkelen richting een senior positie. Samen met Nieuwland geef je zo jouw toekomst op je eigen manier vorm.

Wie ben jij?
Nieuwland Geo-Informatie zoekt naar ambitieuze starters die recentelijk een HBO of WO opleiding met een GIS- of geo-component hebben afgerond. We zoeken naar kandidaten met een frisse blik, dus bij voorkeur heb je minder dan twee jaar relevante werkervaring opgedaan.
We vinden het belangrijk dat je talent hebt voor het vakgebied, en dat je anderen kunt enthousiasmeren voor je werk. Je moet slim omgaan met kennis, samenwerken en de wil hebben om snel hogerop te komen. Jij bent te herkennen aan je flair, enthousiasme, en een tomeloze ambitie om de wereld te verbeteren.

Wat krijg je er voor terug?
Een traineeship is een volwaardige baan. Je krijgt daarom een keurig salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld. Alle opleidingen die je tijdens het traineeship volgt zijn uiteraard voor onze rekening.

In het kort:
* Een jaarcontract met studieovereenkomst voor 40 uur per week
* 4 dagen per week werken, 1 dag studeren
* Prima arbeidsvoorwaarden
* Na een half jaar wisselen van opdrachtgevers op verschillende plekken in Nederland
* We zoeken meerdere trainees, die in het voorjaar van 2018 kunnen starten

Geprikkeld?
Onze recruiter Gerben Haverschmidt maakt graag kennis met je! Solliciteer op een manier die je zelf het prettigst vindt, of neem eerst voor meer informatie contact op via ghaverschmidt@nieuwland.nl of 0317-421711.

Geef je carrière een vliegende start bij Nieuwland Geo-Informatie

 

 

 

Solliciteer

 


 

Nieuwland Geo-Informatie:
Nieuwland Automatisering B.V., werkend onder de naam Nieuwland Geo-Informatie, heeft als doel overheden en bedrijfsleven te ondersteunen in het gebruik van Geo-Informatie.

Nieuwland Geo-Informatie verwezenlijkt dit doel door kennis over het gehele spectrum van activiteiten van geo-informatie, te bundelen in een kennisorganisatie. Maatschappelijke veranderingen en technische ontwikkelingen vragen oog te hebben voor voortdurende vernieuwing. We beschouwen daarom innovatie als een basisvoorwaarde bij het verlenen van onze diensten en het ontwikkelen van onze producten.
Nieuwland richt zich binnen het werkveld Geo-Informatie op de kernactiviteiten opleiden, detacheren, adviseren, en het uitvoeren van projecten (coördinatie & ondersteuning, software ontwikkeling, ontwerp, applicatiebouw, implementatie, hosting, beheer en onderhoud, conversie en geodata verwerkingsprojecten).

Nieuwland heeft ruime ervaring met verschillende softwareomgevingen. Onze onafhankelijkheid van platform en software, brengt ons in een positie waarin we onze klanten de juiste keuzemogelijkheden kunnen aanbieden. Onze medewerkers hebben naast hun GIS-kennis vaak ook inhoudelijke kennis van een vakgebied, van bijvoorbeeld landschap, water, natuur, ecologie, milieu, ruimtelijke ordening, wegen en verkeer.

Kom werken bij Nieuwland Geo-Informatie!

Solliciteer nu

Contactformulier