0317 42 17 11 Mail ons

Ben je op zoek naar een stage? Bij Nieuwland-Geo-Informatie zet je de puntjes op de i! Als je ervaring hebt met ICT, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zoeken namelijk een ICT stagiaire.

Stage ICT Beheer

Wie zijn wij?
Wij zijn een middelgroot bedrijf uit Wageningen dat zich al sinds de jaren ’80 bezig houdt met geo-informatie in de breedste zin van het woord. Wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland, voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Hierbij moet je denken aan namen als ProRail, Schiphol en Rijkswaterstaat, maar ook aan kleinere advies- en ingenieursbureaus. We maken software vergelijkbaar met Google maps, maar doen nog veel meer op het gebied van GIS en landkaarten.

Ook zijn we actief in de zorg
Nieuwland Werk Taal Zorg is een organisatie die diensten levert om mensen mee te laten doen in de samenleving. Of het nu gaat om het verhogen of behouden van zelfredzaamheid, zinvolle dagactiviteiten, het leren van de Nederlandse taal of het vinden of behouden van werk.

Wij werken landelijk, projectmatig en vanuit onze permanente vestigingen in Almere, Alphen aan den Rijn, Bunnik, Utrecht, IJsselstein, Ede en Wageningen. Al onze vestigingen hebben een sterk eigen karakter.

Wat zoeken wij?
Een 2e, 3e of 4e jaars MBO student; Goede communicatieve vaardigheden heeft, zowel mondeling als schriftelijk; Zelfstandig kan werken; Ondernemend en proactief is; Je bent bekend met de diverse mailplatformen; Bekend met Windows systemen; Flexibel en stressbestendig;

Functieomschrijving:
Het onderhouden, installeren en configureren van hard- en software;
Het ondersteunen van gebruikers op locatie;
Het werken met ticketsystemen;
Het werken met Windows systemen;
Uitleveren, vervangen en installeren van nieuwe hardware op meerdere;
locaties en uitleg geven omtrent gebruik.

Wat bieden wij?
Een hecht team; een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen; werken in het oude Laboratorium voor Microbiologie pand (Rijksmonument) Werken in de Dierentuin Almere Jungle; werken in het Waterliniemuseum Fort bij Vechten; leuke en uitdagende werkomgeving; leerzame stage; een persoonlijke begeleider die samen met jou aan de slag gaat met jouw groei en ontwikkeling;

Interesse?

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Bel 0317-421711 en vraag naar Gabrielle van de Bovekamp, We horen graag van je!

Leerplaats in beeld: