0317 42 17 11 Mail ons

Vacature

vacature e-learning specialist

Wij zijn Nieuwland. Wij werken op volle toeren aan onze online learning! Daarom zoeken wij een didactisch onderlegde woordkunstenaar (v/m) die ervaring heeft met het ontwikkelen en schrijven van scripts voor online leeroplossingen en het liefst ook in het bezit is van een prettige voice-over stem!

Ben jij een startende e-learning specialist die de leerdoelen van een e-learning weet te bereiken door middel van aansprekende teksten en interactieve werkvormen? Schrik je niet van een deadline en duik je graag samen met de klant de inhoud in om de – voor de leeroplossing – relevante content boven water te halen? Dan zijn wij naar jou op zoek! 

Team

Bij Nieuwland maak je deel uit van een van een hecht team van professionals die graag bezig zijn met geo-informatie. In het team hebben we besloten de komende jaren nog sterker in te zetten op e-learning. We maken generieke e-learning cursussen voor onze opdrachtgevers en onze collega’s, maar deinzen ook niet terug voor leuke en soms complexe maatwerk opdrachten. Heb jij zin om met deze thema’s aan de slag te gaan voor onze mooie en diverse klanten, zoals Amsterdam, Provincie Zuid-Holland, HLTsamen, het Kadaster en verschillende andere opdrachtgevers te werken, bel ons dan!

Wat ga je doen?

Als E-learning Specialist ontwikkel je de didactische basis van onze leeroplossingen en schrijf je de scripts hiervoor (in Articulate Storyline). Je hebt een adviesrol voor klanten. Jij weet de klant goed uit te leggen waarom een bepaalde aanpak optimaal aansluit bij de leerbehoefte van de doelgroep.

Je bent in staat de verwachtingen van de klant te managen en beweegt met de klant mee binnen de kaders van de opdracht. In New Business-gesprekken weet je klanten te overtuigen van onze kennis en kunde en weet je precies die input te leveren die maakt dat wij pitches glansrijk (blijven) winnen.

Ons werk

Iedereen heeft het in zich om te groeien. Wij dagen mensen uit door altijd de grenzen op te zoeken van didactiek, technologie & creatie. Wij maken vernieuwende (digitale) leeroplossingen die het beste uit een groep halen. Wil je meer informatie? Voorbeelden van wat we maken? Weten voor welke klanten we werken? Bekijk onze website en recent vernieuwd opgezette e-learning webshop.

Jij hebt

 • Een afgeronde HBO-opleiding.
 • Passie voor het schrijven van (online) trainingen.
 • De capaciteiten om je werk ook in het Engels uit te voeren, zowel in woord als in geschrift.
 • Actie nodig. Je wordt gelukkig in een projectomgeving, die elke dag weer wat nieuws brengt.

Jij bent

 • Analytisch van geest; weet hoofd- van bijzaken te scheiden en weet alle inzichten over de klant en de doelgroep te vertalen in een leeroplossing die nooit saai is maar altijd inspireert.
 • Pragmatisch; je stemt af met de klant en het projectteam welke kwaliteit er van je verwacht wordt en handelt daarnaar.
 • Klantgericht en communicatief sterk; je houdt de klant op de hoogte van vorderingen en zorgt dat je vooraf duidelijk de verwachtingen hebt afgestemd.
 • Resultaatgericht; je gaat op je doel af, als het niet linksom kan, dan rechtsom.

Wij bieden

 • een baan voor 24 uur per week
 • flexibele werktijden
 • een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt
 • een informele én inspirerende werkomgeving, die je zowel online als offline voelt
 • kennissessies en natuurlijk (online) opleidingen
 • teamuitjes, die je niet wilt missen

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie via onderstaand formulier. Als je vragen hebt, mail Joy Visscher via jvisscher@nieuwland.nl of bel 06-44523285

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)“Domein- en beleidskennis had ik al, maar inzicht in de toepassingen van geo ontbraken nog. Ik heb de opleiding met name gedaan om een breed overzicht te krijgen van het geowerkveld, om vanuit daar de koppeling te kunnen leggen naar…

Heldere koppeling tussen theorie en eigen praktijk. Floris Seijben

Bekijk aanbeveling

Joselien Folkers over de Opleiding Basis Geo-informatie (review op Springest): “Ik ben heel tevreden over de opleiding, er was veel individuele aandacht en hulp. Kwaliteit was hoog, aan de deelnemers werden ook best hoge eisen gesteld, maar altijd op ontspannen…

Joselien Folkers

Bekijk aanbeveling

Zeer verhelderende opleiding en goed gestructureerd. Ik ben weer up-to-date rondom alle GIS gerelateerde ontwikkelingen, wetgevingen en standaardisatie (nationaal en internationaal).

Guus Claessen – Grontmij

Bekijk aanbeveling

Ook mijn huidige werkgever, waar ik inmiddels al weer een tijdje met veel plezier werk, heeft de opleiding hoog op waarde geschat. Dit is voor hem van doorslaggevend belang geweest mij een baan aan te bieden.

Edwin Pleijsier – Arcadis

Bekijk aanbeveling

Ik ben een opleiding gaan zoeken die mij ondersteunt in het maken van een beleidsplan. Het is interessant om medecursisten te ontmoeten van bijvoorbeeld de luchtmacht, een veiligheidsregio en ook andere gemeenten. Zij hebben met dezelfde problematiek te maken, maar komen ook andere problemen tegen. De oplossingen die zij bedenken zijn vaak heel verschillend.

Jan Pieter Den Boer – Gemeente Elburg

Bekijk aanbeveling

Gelukkig is de dosering in de opleiding goed: er wordt niet te lang over onderwerpen doorgezaagd en er is een prettige afwisseling tussen moeilijke en makkelijke onderdelen.

Dirk Klaaren – Vitens

Bekijk aanbeveling

Geïnteresseerd?

Solliciteer