NieuwlandGeo detacheringen geo-informatie inhuur personeel
0317 42 17 11 Mail ons

Een Nieuwland medewerker bij u op kantoor

Het werkveld geo-informatie kent een verscheidenheid aan vakcompetenties. Niet iedere organisatie beschikt (full-time) over alle benodigde specialismen en competenties.

Nieuwland is een resultaatgerichte dienstverlenende kennisorganisatie. Onze dienstverlening loopt van advisering, opleiding en detachering tot procesondersteunende producten en uitvoerende diensten.

Door onze veelzijdige aanpak kunnen wij onze opdrachtgevers vaak een passende oplossing bieden.

Wanneer er binnen een organisatie projectmatig gewerkt wordt, ontstaan er regelmatig personele capaciteitsproblemen. Ook kan specifieke kennis niet op tijd of in zijn geheel niet beschikbaar zijn.

Het inhuren van tijdelijk personeel bij Nieuwland biedt dan een uitkomst.

 

Nieuwland Personeel

Nieuwland Geo-Informatie draagt kandidaten voor op basis van de gevraagde kennis en vaardigheden. Na beoordeling van het resumé door de opdrachtgever volgt in de meeste gevallen een persoonlijk gesprek.

De medewerkers van Nieuwland beschikken over een ruime kennis op het gebied van GIS en Geo-ICT. Deze eigenschappen combineren zij met een dienstverlenende instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Naast onze eigen medewerkers kunnen we putten uit een groot extern kandidatenbestand. Alle gedetacheerde medewerkers kunnen terugvallen op de ruime kennis die binnen Nieuwland aanwezig is. Zo kunt u tegen scherpe tarieven, concurrerend met de uitzend- en detacheringsbranche, de vakkundigheid van een kennisorganisatie binnen halen. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd.

 

Geen Nieuwland medewerker bij u op kantoor

Een andere manier om uw capaciteitsprobleem te verhelpen is het uitbesteden van projectmatig werk aan Nieuwland. Wij maken met u afspraken over de wijze waarop het werk wordt verricht en ingericht en de periode waarin er gewerkt wordt.

 

Maak vrijblijvend een afspraak.

Wilt u meer weten over onze organisatie en detacheringsmogelijkheden? Wij zijn Nieuwland. Aangenaam kennis te maken!

Afspraak maken?

Neem contact op.