NieuwlandGeo Werken voor Nieuwland - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

Informatie voor GIS Professionals

Nieuwland is een resultaatgerichte dienstverlenende kennisorganisatie. Onze dienstverlening loopt van advisering, opleiding, en detachering tot procesondersteunende producten en uitvoerende diensten.

Door onze veelzijdige aanpak kunnen wij onze opdrachtgevers vaak een passende oplossing bieden.

Wanneer er binnen een organisatie projectmatig gewerkt wordt, ontstaan er regelmatig capaciteitsproblemen bij de uitvoering van plannen.

Ook komt het voor dat specifieke kennis niet op tijd of in zijn geheel niet beschikbaar is. Inhuur van personeel bij Nieuwland kan dan een uitkomst bieden.

Werken voor Nieuwland

Detachering via Nieuwland helpt jou om snel te groeien, doordat je bij verschillende van onze opdrachtgevers een “kijkje in de keuken” kunt nemen. Je wordt ingezet op het moment dat een organisatie capaciteitsproblemen heeft als gevolg van een groot project.

Maar ook tijdelijke ondersteuning als gevolg van ziekte of langdurig verlof van een eigen medewerker kan een reden zijn voor een detacheringsaanvraag. Ondertussen ben je gewoon in dienst bij Nieuwland en investeren wij in je door middel van opleiding en persoonlijke begeleiding.

Mocht je tijdens een opdracht tegen een grote uitdaging oplopen, dan kun je altijd ondersteuning verwachten van je collega’s.

Wilt je meer weten over onze organisatie en detacheringsmogelijkheden dan kunt je altijd een vrijblijvende afspraak maken met Hans Jonkman.

Telefonisch via 0317 – 421 711 of per mail NieuwlandGeo.

detach6052