NieuwlandGeo Joep Korting - App Meten & Melden - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

“Met de komst van onze smartphones is er een sprong gemaakt in het digitaal werken. Het papieren stuwenboek is vervangen door een digitaal stuwenboek. Het invoeren van stuwstanden kan nu direct worden gedaan. Voorheen moesten we alles eerst op papier noteren om het later op kantoor opnieuw digitaal in te voeren.

Het meeste voordeel voor mij zit in het vastleggen van meldingen. Dit kunnen allerlei meldingen zijn b.v. gaten in het werkpad, taludverzakkingen, overtredingen maar ook de groenprocedure en het vastleggen van locaties waar exoten voorkomen. Als je ergens iets tegenkomt leg je de locatie vast, maakt er evt een foto bij en stuurt de melding direct door naar de juiste persoon.

Ik heb de toepassing onlangs ook nog gebruikt bij de schouw. Je ziet op de online kaart direct waar de schouwsloten liggen.

Kortom ik vind de toepassing helemaal geweldig. Het is makkelijk te bedienen en levert veel tijdwinst en dus geld op.

Bovendien leg je alles zeer nauwkeurig vast waardoor er minder fouten worden gemaakt. Het wordt helemaal super als we de controle van het maaiwerk en de schouw digitaal in kunnen voeren. De onhandige A-0 kaarten in de auto zijn dan gelukkig verleden tijd.”

 

Joep Korting, District Boven Aa


Een Loon- en maaibedrijf kreeg in korte tijd meer dan een verdubbeling van het aantal kilometers maaiwerk uit te voeren. “Er moest iets gebeuren. Met een nieuw werkgebied en nieuw personeel moesten we efficiënter gaan communiceren. Vooral de gesprekken met…

Van probleem naar WebGISApp

Bekijk aanbeveling

Al met al is de gemeente er mijns inziens erg op vooruit gegaan, nu wij platform onafhankelijk onze geoportaal webpagina’s op internet kunnen tonen. En voor mijzelf als applicatiebeheerder van C-Sam Publiceer is het allemaal een stuk makkelijker geworden de themakaarten online te zetten en te beheren.

Geoportaal gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Bekijk aanbeveling

Uiteindelijk gaan we veel tijdwinst behalen. Maar vooral het betere inzicht maakt dat we efficiënter kunnen sturen.

Veldregistratie, W. Meijer Waterschap Groot Salland

Bekijk aanbeveling

“Ik heb met deze app MetenMelden er een maatje bij!

Apps&Maps: App MetenMelden

Bekijk aanbeveling

Ik vind de toepassing helemaal geweldig. Het is makkelijk te bedienen en levert veel tijdwinst en dus geld op.

Joep Korting – App Meten & Melden

Bekijk aanbeveling

Voor intern gebruik kunnen onze medewerkers een grote hoeveelheid themakaarten bekijken. Omdat veel medewerkers beschikken over een IPad, hebben we de themakaarten ook in de mobiele versie ter beschikking. WebGIS Publisher wordt op de IPad veelvuldig gebruikt.

C. Slierendrecht – WebGIS Publisher

Bekijk aanbeveling

WebGIS Publisher is onze kaartviewer voor locatiegebonden informatievoorziening. Door de veelzijdigheid van het product kunnen we het op verschillende manieren inzetten.

S. Stegeman – VNOG

Bekijk aanbeveling