NieuwlandGeo detachering GIS personeel
0317 42 17 11 Mail ons

Detachering GIS personeel

Nieuwland brengt flexibiliteit in uw GIS-team. Onze medewerkers bieden u de capaciteit en de deskundigheid die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. Het team van Nieuwland bestaat voor een deel uit GIS-operators en daarnaast uit data- en architectuurspecialisten, projectleiders en programmeurs op het gebied van Geo-ICT. Voor detachering GIS personeel vraagt u de meest ervaren personeelsleverancier van de sector: Nieuwland Geo-Informatie.

Doordat Nieuwland ook een kennis- en opleidingenorganisatie is, houden wij de competenties van ons team voortdurend actueel. Zo hebben we altijd een medewerker die perfect bij uw opdracht past.

Zet een GIS Medewerker in voor tijdelijke ondersteuning in uitvoerende werkzaamheden maar ook voor het opzetten en uitvoeren van beleidsplannen rondom geo-informatie.

Ontdek hoe we uw GIS-team flexibeler kunnen maken en bel Hans Jonkman!

Ik zoek (tijdelijk) personeel


detachering gis personeel

Werken met GIS

Het is enerverend om in ons werkveld op verscheidene plaatsen je kennis in te zetten. Zowel startende als ervaren GIS / Geo-informatie specialisten kunnen met bemiddeling van ons werken aan uitdagende projecten. Door ons netwerk dat we in al die jaren hebben opgebouwd, kun je bij geheel verschillende opdrachtgevers aan de slag.

Ga de uitdaging met ons aan en meld je aan voor een informatief gesprek.

Ik zoek werk

Informeer naar ons personeelsbestand

Bel 0317 421711