NieuwlandGeo Klassikale GIS cursussen - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

Klassikale GIS en Geo-informatie cursussen in verschillende soorten en maten.

Wilt u de onderliggende theorie van GIS kennen? Of hoe u zelfstandig GIS analyses kunt uitvoeren? Nieuwland biedt u een breed aanbod van colleges en praktische GIS cursussen in ArcGIS of Open Source.

Cursussen worden standaard op onze locatie in Wageningen verzorgd, maar kunnen ook in-company voor groepen worden georganiseerd. Ook heeft Nieuwland veel ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van maatwerk GIS cursussen.

Iedere cursus wordt tijdens en na afloop met de deelnemers geëvalueerd. Wij hechten namelijk veel waarde aan de kwaliteit van onze cursussen en vinden het belangrijk dat de deelnemer met vertrouwen het geleerde in de praktijk kan brengen.

29 Mei

FME Advanced (Cursussen)

Stap in de geavanceerde wereld van FME met deze FME Form Advanced cursus, waar je de grenzen van je kennis verlegt en nieuwe vaardigheden opdoet. Deze cursus is ideaal voor degenen die klaar zijn om verder te gaan dan de basis en zich willen verdiepen in de complexe mogelijkheden van FME.

Cursus op 29 en 30 mei 2024 in Wageningen

30 Mei

QGIS Basis (Cursussen)

In de vernieuwde cursus ‘QGIS Basis’ leer je niet alleen waar je (open) geodata vindt, maar ook hoe je jouw eigen gegevens in QGIS analyseert en transformeert tot een prachtige kaart. Geen droge theorie, maar hands-on ervaring met een boeiende casus, die we samen in twee dagen met QGIS doorgronden. Zien we je snel?

Cursus op 30 en 31 mei 2024

06 Jun

Hittestress voor GIS-specialisten (Cursussen)

Heerlijk toch, op de heetste dag van het jaar verkoeling zoeken onder een boom in de schaduw? Op warme dagen willen meer mensen dat, dus waar vind je nu de andere koelteplekken in jouw omgeving? Daarvoor kun je gebruik maken van een hittestresskaart, maar wat is het precies en hoe maak je die eigenlijk?

Cursus op 06 en 13 juni 2024

17 Jun

Analyseren en presenteren met ArcGIS Pro (Cursussen)

Je wordt gevraagd om een kaartje te maken. Klinkt bekend, toch? Maar de vraag is vaag, de stappen onduidelijk en het eindproduct mist nog vorm. Geen zorgen!
In de nieuwe cursus “Analyseren en Presenteren met ArcGIS Pro” leren we je hoe je straalt in dit soort situaties. Van het voeren van het eerste gesprek tot het uitvoeren van krachtige analyses in ArcGIS Pro en het schitterend visualiseren en presenteren van het eindproduct.

Cursus op 17 en 18 juni 2024

19 Jun

Analyseren en presenteren met QGIS (Cursussen)

Je wordt er gevraagd om een kaartje. Klinkt bekend, toch? Maar de vraag is vaag, de stappen onduidelijk en het eindproduct mist nog vorm. Geen zorgen!
In de nieuwe cursus “Analyseren en Presenteren met QGIS” leren we je hoe je straalt in dit soort situaties. Van het voeren van het eerste gesprek tot het uitvoeren van krachtige analyses in QGIS en het schitterend visualiseren en presenteren van het eindproduct.

Cursus op 19 en 20 september 2024

24 Jun

Data beheren met ArcGIS Pro en services (Cursussen)

GIS is dé tool om geo-data te beheren, maar wat is goede data eigenlijk? Hoe transformeer je objecten in (Arc)GIS om je dataset naar een hoger niveau te tillen? En hoe laat je anderen binnen én buiten je organisatie weten dat jouw data van topkwaliteit is?
Deze vragen en meer worden beantwoord in de nieuwe cursus “Data beheren met ArcGIS Pro en services”!

Cursus op 24 en 25 juni 2024

04 Sep

GIS Essenties (Cursussen)

Ben jij klaar om de fascinerende wereld van GIS te ontdekken of verlang je naar een opfriscursus om je Geo-kennis een boost te geven? Dan is de cursus “GIS Essenties” precies wat je nodig hebt!

Cursus op 4 september 2024

10 Sep

ArcGIS Pro Basis (Cursussen)

In slechts twee dagen dompel je jezelf onder in de essentiële toepassingen van ArcGIS Pro en leg je een solide basis om het in de praktijk toe te kunnen passen. Hoe hoor ik je denken? Nou, op basis van een meeslepende casus natuurlijk! Hierbij passeren alle belangrijke zaken zoals analyseren, muteren en visualiseren de revue. Of je nu een frisse start maakt in de wereld van ArcGIS Pro of de overstap van ArcMap naar Pro wilt maken, deze cursus is voor iedereen geschikt!

Cursus op 10 en 12 september 2024

16 Sep

ArcGIS Online Basis (Cursussen)

Wil je leren hoe je de verkoelende kracht van groen in een kaart kunt vangen voor inwoners van je gemeente? Of ben je nieuwsgierig naar het opzetten van een applicatie voor boomveiligheidscontroles? En wat dacht je van het optimaliseren van de online omgeving voor eenvoudig gebruik? Dit alles en meer staat op het programma van onze ArcGIS Online Basiscursus!

Cursus op 16 september 2024

24 Sep

ArcGIS Online Toolbox (Cursussen)

In onze nieuwe cursus “ArcGIS Online Toolbox (Survey123, Dashboards en Storymaps)” ontdek je hoe je jouw locatiegekoppelde inzichten inzet. Wil jij weten wat er speelt onder de inwoners van de gemeente, inzicht in de voortgang van de snoeiwerkzaamheden of inwoners informeren over het ruimen van bladafval? Deze cursus leert het je allemaal!

Cursus 24 september 2024

30 Sep

Data beheren met QGIS en services (Cursussen)

GIS is dé tool om geo-data te beheren, maar wat is goede data eigenlijk? Hoe transformeer je objecten in (Q)GIS om je dataset naar een hoger niveau te tillen? En hoe laat je anderen binnen én buiten je organisatie weten dat jouw data van topkwaliteit is?
Deze vragen en meer worden beantwoord in de nieuwe cursus “Data beheren met QGIS en services”!

Cursus op 30 september en 2 oktober 2024

Vraag naar onze maatwerk cursussen

opleidingen@nieuwland.nl