0317 42 17 11 Mail ons

Een opleiding volgen die bij u past.

Wilt u een nieuwe carrière beginnen in het GIS werkveld? Of bent u een GIS-ser die zich verder wil ontwikkelen? Soms is een enkele cursus dan niet genoeg. Nieuwland Geo-Informatie biedt u twee opleidingen aan, waarin in een traject van hoor- en werkcolleges u de nodige informatie krijgt om in het GIS werkveld verder te komen.

Hieronder leest u meer over de individuele opleidingen.

07 Okt

Opleiding Basis Geo-informatie voor Veiligheidsregio’s (Opleidingen)

Opleiding Basis Geo-informatie voor Veiligheidsregio’s Er zijn grote ontwikkelingen op het gebied van geo-informatie en de toepassing daarvan in het werkveld van de veiligheidsregio’s. Geo-informatie is van grote meerwaarde in de dagelijkse praktijk; bijvoorbeeld bij uitval van vitale voorzieningen, grote…

7 oktober 2021 t/m 4 februari 2022

14 Mrt

Opleiding Basis Geo-informatie voorjaar 2022 (Opleidingen)

De opleiding Basis Geo-Informatie is voor mensen zonder GIS ervaring, met MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Hier leert u alle basis beginselen van GIS, alsook de praktische kennis van GIS software om als beginnende GIS medewerker te starten.

Opleiding van 14 maart t/m 17 juni 2022

15 Mrt

Post-HBO Geo-informatievoorziening voorjaar 2022 (Opleidingen)

De Post HBO Geo-informatievoorziening opleiding is voor Geo-adviseurs, Geo-coördinatoren, projectleiders en GIS specialisten op HBO-niveau. Hier leert u over verschillende aspecten van Geo-informatievoorziening, om deze zo goed mogelijk in te zetten in de eigen organisatie.

Opleiding van 15 maart t/m 5 juli 2022

Ervaren opleidingsinstituut GIS en geo-informatie

Meer informatie?