NieuwlandGeo Geo-ICT & Hosting - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

Geo-ICT & Hosting

Nieuwland brengt flexibiliteit in uw Geo-ICT.

Onze expertise op GIS gebied strekt zich ook uit tot het volledig op ons nemen van uw internet kaartdiensten of -applicaties. Van het simpel online zetten van een individuele kaart tot het (dagelijks) samenvoegen van de data (van bijvoorbeeld alle waterschappen) en dit als kaartservice aan internet gebruikers aanbieden.

Zoals u gewend bent van Nieuwland geldt ook voor deze diensten dat wij ons richten op de wensen en mogelijkheden van u als opdrachtgever. Van simpele tot complexe projecten: we hebben de noodzakelijke kennis en ervaring in huis.

Zet de volgende stap: hosting van geodata

Voor veel organisaties is geografische data van kritisch belang. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in het up-to-date houden van gegevens. Deze gegevens moeten door alle belanghebbenden eenvoudig ingezien en eventueel bewerkt kunnen worden: een medewerker die toegang heeft tot specifieke informatie of een burger die alle openbare gegevens via de kaart kan zien. In alle gevallen op veilige en betrouwbare wijze, onafhankelijk van locatie en tijdstip.

SAAS, hostingdiensten of implementatie, inrichting en remote beheer van uw server:

Nieuwland Geo-Informatie regelt het voor u van A tot en met Z. Bel ons en maak een afspraak voor een gratis advies.

geosnelbinder_framed

Vraag naar onze gerichte dienstverlening

Aanvraag gratis advies