NieuwlandGeo Opleidingen GIS - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons
Online GIS cursussen

Leren op het moment dat het u uitkomt! Nieuwland beschikt over een eigen online leeromgeving waarmee u thuis of op uw werk één of meerdere online GIS cursussen kan volgen. Tijdens de cursus krijgt u de juiste persoonlijke en deskundige…

Lees verder
ArcGIS Pro Basis (E-learning)
Klassikale GIS cursussen

Klassikale GIS en Geo-informatie cursussen in verschillende soorten en maten. Wilt u de onderliggende theorie van GIS kennen? Of hoe u zelfstandig GIS analyses kunt uitvoeren? Nieuwland biedt u een breed aanbod van colleges en praktische GIS cursussen in ArcGIS…

Lees verder
&#;
FME Basis
Opleidingen

Een opleiding volgen die bij u past. Wilt u een nieuwe carrière beginnen in het GIS werkveld? Of bent u een GIS-ser die zich verder wil ontwikkelen? Soms is een enkele cursus dan niet genoeg. Nieuwland Geo-Informatie biedt u twee…

Lees verder
Opleiding Basis Geo-informatie voor Veiligheidsregio’s

Opleiding GIS en Geo-informatie   opleiding GIS crkbo geregistreerde instelling

Bij NieuwlandGeo moet u zijn voor kennis over geo-informatie en elke opleiding in GIS. Door onze ruime ervaring met GIS toepassingen en diensten bij onze opdrachtgevers, sluit de inhoud van al onze cursussen en opleidingen goed aan op de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Want het werkveld verandert met de dag. Want naast de kaarten in 2D komt er nu ook een dimensie bij: GIS in 3D.

Onze bevlogen en professionele docenten bieden u persoonlijke begeleiding en zorgen voor gerichte diepgang bij iedere deelnemer. Alle docenten beschikken over ruime didactische vaardigheden en nemen als adviseur veel praktijkervaringen mee het klaslokaal in.

Een opleiding GIS is er in verschillende soorten en maten.

Wij kunnen u van dienst zijn met losse cursussen in ArcGIS maar ook in Open Source GIS. Daarnaast kent ons opleidingsaanbod een breed palet aan onderwerpen. Onze cursussen zijn zowel klassikaal, alsook via e-learning te volgen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor maatwerkonderwijs.

Daarnaast verzorgen wij twee opleidingstrajecten die resulteren in een diploma.

Met de opleiding Basis Geo-informatie leiden we u op als startend GIS- specialist.

De Post-HBO opleiding Geo-informatievoorziening brengt u als geo-projectleider, coördinator, adviseur of specialist verder in het organiseren en managen van een geo-informatie.

NieuwlandGeo Opleidingen is als instelling CRKBO geregistreerd 

Bekijk hieronder de cursussen die staan ingeroosterd.

Meer informatie nodig? Stuur ons een bericht en we nemen contact met u op.

Stuur een bericht

Binnenkort startend

07 Okt

Data muteren met ArcGIS Pro (Cursussen)

-NIEUW- Data muteren met ArcGIS Pro Ken je dat gevoel? Je krijgt een gloednieuwe dataset binnen, maar helaas… niet alles is zoals het zou moeten zijn. Opeens zit je vast aan het handmatig intekenen van objecten of het aanpassen van…

Cursus op 7 en 8 oktober 2024

17 Sep

Data muteren met QGIS (Cursussen)

Ken je dat gevoel? Je krijgt een gloednieuwe dataset binnen, maar helaas… niet alles is zoals het zou moeten zijn. Opeens zit je vast aan het handmatig intekenen van objecten of het aanpassen van attributen. Een behoorlijk tijdrovende klus!
Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing met onze cursus “QGIS muteren”!

Cursus op 17 en 18 september 2024

03 Okt

Workshop Hittestress (Cursussen)

Lekker hè, onder een boom in de schaduw zitten op de heetste dag van het jaar? Jammer genoeg past niet iedereen onder dezelfde boom. Dus, waar kun je nog meer koelte vinden in jouw omgeving? Met GIS kun je dit eenvoudig uitzoeken!

De workshop vindt plaats op 3 oktober 2024

11 Sep

FME Basis (Cursussen)

Stap in de wereld van FME en ontdek hoe je data effectief kunt integreren en transformeren. Deze cursus is je springplank naar het begrijpen en meesterlijk hanteren van data, essentieel in onze datagedreven maatschappij. Meld je aan en til je data-vaardigheden naar een hoger niveau!

Cursus op 11 en 12 september 2024 in Roermond of 5 en 6 november in Wageningen

07 Okt

FME Advanced (Cursussen)

Stap in de geavanceerde wereld van FME met deze FME Form Advanced cursus, waar je de grenzen van je kennis verlegt en nieuwe vaardigheden opdoet. Deze cursus is ideaal voor degenen die klaar zijn om verder te gaan dan de basis en zich willen verdiepen in de complexe mogelijkheden van FME.

Cursus op 7 en 8 oktober 2024 in Roermond of 11 en 12 december 2024 in Wageningen


“Domein- en beleidskennis had ik al, maar inzicht in de toepassingen van geo ontbraken nog. Ik heb de opleiding met name gedaan om een breed overzicht te krijgen van het geowerkveld, om vanuit daar de koppeling te kunnen leggen naar…

Heldere koppeling tussen theorie en eigen praktijk. Floris Seijben

Bekijk aanbeveling

Joselien Folkers over de Opleiding Basis Geo-informatie (review op Springest): “Ik ben heel tevreden over de opleiding, er was veel individuele aandacht en hulp. Kwaliteit was hoog, aan de deelnemers werden ook best hoge eisen gesteld, maar altijd op ontspannen…

Joselien Folkers

Bekijk aanbeveling

Zeer verhelderende opleiding en goed gestructureerd. Ik ben weer up-to-date rondom alle GIS gerelateerde ontwikkelingen, wetgevingen en standaardisatie (nationaal en internationaal).

Guus Claessen – Grontmij

Bekijk aanbeveling

Ook mijn huidige werkgever, waar ik inmiddels al weer een tijdje met veel plezier werk, heeft de opleiding hoog op waarde geschat. Dit is voor hem van doorslaggevend belang geweest mij een baan aan te bieden.

Edwin Pleijsier – Arcadis

Bekijk aanbeveling

Ik ben een opleiding gaan zoeken die mij ondersteunt in het maken van een beleidsplan. Het is interessant om medecursisten te ontmoeten van bijvoorbeeld de luchtmacht, een veiligheidsregio en ook andere gemeenten. Zij hebben met dezelfde problematiek te maken, maar komen ook andere problemen tegen. De oplossingen die zij bedenken zijn vaak heel verschillend.

Jan Pieter Den Boer – Gemeente Elburg

Bekijk aanbeveling

Gelukkig is de dosering in de opleiding goed: er wordt niet te lang over onderwerpen doorgezaagd en er is een prettige afwisseling tussen moeilijke en makkelijke onderdelen.

Dirk Klaaren – Vitens

Bekijk aanbeveling

Specifieke opleidingswensen?

Neem vrijblijvend contact op