NieuwlandGeo Online GIS cursussen - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

Leren op het moment dat het u uitkomt!

Nieuwland beschikt over een eigen online leeromgeving waarmee u thuis of op uw werk één of meerdere online GIS cursussen kan volgen. Tijdens de cursus krijgt u de juiste persoonlijke en deskundige begeleiding van een docent. De cursus wordt voor u minimaal 2 maanden beschikbaar gesteld. Bij goed gevolg ontvangt u een certificaat op naam.

Naast de beschikbare GIS cursussen heeft Nieuwland ook veel ervaring met het opzetten en begeleiden van online maatwerk cursussen.

Wilt u een direct starten met een e-learning? Ga dan naar ons online platform e-learning.


Online GIS cursussen

ArcMap Basis (E-learning) (E-learning)

Dit is een stevige introductie op het software programma ArcGIS (Esri). In drie dagen tijd leert u de beginselen van het programma, van data bekijken tot een eenvoudige kaart maken. Een goede manier om u de basis van GIS bij te brengen.

Starten wanneer het u uitkomt

QGIS Basis (E-learning) (E-learning)

QGIS Basis Ga aan de slag met GIS. Leer in 2 dagen een kaart maken met (uw eigen) geografische data. In deze inleidende e-learning module leert u waar u (open) geodata kunt vinden en hoe u in QGIS met deze…

Starten wanneer het u uitkomt

AutoCAD Map 3D Basis (E-learning) (E-learning)

AutoCAD Map 3D Basis Neem een extra stap in uw carrière en leer in 2 uur de basisfunctionaliteiten van AutoCAD Map 3D. In deze module leert u gebruik te maken van de basisfunctionaliteiten van AutoCAD Map 3D om een technische…

Starten wanneer het u uitkomt

QGIS Advanced 2 (E-learning) (E-learning)

QGIS is een volwaardig GIS-programma en deze cursus bewijst het. Publiceer data via Qgis2Web, maak raster analyses, automatiseer uw werk met behulp van Grafische Modellen en maak een 3D view aan inclusief animatie!

Starten wanneer het u uitkomt

QGIS Advanced 1 (E-learning) (E-learning)

Heeft u al voldoende basiskennis in huis over QGIS? Binnen deze nieuwe cursus gaan we een flinke slag verder. Zoals geavanceerde expressies en kaartlaagopmaak, topologische checks, automatisering van het editing-proces en het gebruik van de GDAL converter.

Starten wanneer het u uitkomt

ArcGIS Pro Labeling (E-learning) (E-learning)

ArcGIS Pro Labeling Kaarten communiceren informatie op een visuele manier. Hiervoor maakt u gebruik van Symbology om bijvoorbeeld kleuren toe te wijzen en transparantie in te stellen. Daarnaast is er natuurlijk Labeling, het tonen van attribuutinformatie in het kaartbeeld via…

Starten wanneer het u uitkomt

ArcGIS Pro Editing (E-learning) (E-learning)

ArcGIS Pro Editing Binnen ArcGIS Pro zijn er veel mogelijkheden om GIS data te creëren, en aan te passen qua vorm en inhoud. Dit gebeurt op basis van template editing, waarbij u keuze heeft aan een verscheidenheid aan tekentools. Hierbij…

Starten wanneer het u uitkomt

ArcGIS Pro Geodatabases (E-learning) (E-learning)

ArcGIS Pro Geodatabases ArcGIS Pro kent het geavanceerde Geodatabase datatype om GIS data te bevatten. Deze biedt vele voordelen en mogelijkheden ten opzichte van andere datatypen. Hoe is een Geodatabase gestructureerd? En hoe richt u een Geodatabase in? Naast GIS-data…

Starten wanneer het u uitkomt

ArcGIS Pro Basis (E-learning) (E-learning)

ArcGIS Pro is de volgende generatie GIS waarmee veel gebruikers te maken gaan krijgen. U krijgt met deze cursus een goede basis om de applicatie in de praktijk te kunnen gebruiken.

Starten wanneer het u uitkomt

ArcMap Geodatabases (E-learning) (E-learning)

ArcGIS kent meerdere types geodatabases om GIS data te bevatten. Hoe zijn deze gestructureerd? En hoe richt u een geodatabase in? In deze cursus leert u hoe een geodatabase op te zetten.

Starten wanneer het u uitkomt

Databases – PostGIS Basis (E-learning) (E-learning)

PostGIS maakt het mogelijk geografische objecten op te slaan in een relationele database, en er zo een ruimtelijke database van te maken.
In deze cursus leert u een ruimtelijke database op te zetten, te bevragen middels een view en geodata te importeren.

Starten wanneer het u uitkomt

Python Basis (E-learning) (E-learning)

Python Basis In deze e-learning module Python Basis wordt uitgebreid ingegaan op de basisbeginselen van Python. Stap voor stap leert u de werken met Python aan de hand van vele (zelf uitvoerbare) voorbeelden. Ze vormen een mooie springplank om zelf…

Starten wanneer het u uitkomt

GIS & Internet (E-learning) (E-learning)

Veel GIS data wordt tegenwoordig gedeeld via het internet. Heel handig om gebruik van te maken, maar hoe publiceert u dit zelf? In deze cursus leert u GIS data zelf online te publiceren.

Starten wanneer het u uitkomt

Databases – SQL Basis (E-learning) (E-learning)

De beste manier om uw data op te slaan is binnen een relationele database. Maar uit welke componenten bestaat deze, en hoe bevraagt u de data erin? In deze cursus leert u over relationele databases met PostgreSQL.

Starten wanneer het u uitkomt

ArcMap Labeling (E-learning) (E-learning)

Teksten in de kaart kunnen het beeld voor de lezer helder en duidelijk te lezen maken. In deze training leert u hoe GIS data in de kaart als tekst neer te zetten.

Starten wanneer het u uitkomt

ArcMap Editing (E-learning) (E-learning)

Binnen ArcGIS zijn er veel mogelijkheden om uw GIS data te creëren, en aan te passen qua vorm en inhoud. Dit gebeurt op basis van template editing. In deze cursus leert u de basis functionaliteit voor het muteren in ArcMap.

Starten wanneer het u uitkomt

FME Basis (E-learning) (E-learning)

FME Basis In deze tweedaagse cursus leert u de basisconcepten en FME tools. De cursus is praktijkgericht en toont u hoe u op verschillende manieren data-workflows ontwikkelt en onderhoudt. Hierbij is het doel om zelfstandig te leren werken met de…

Starten wanneer het u uitkomt

Starten waneer het jou uitkomt

Webshop E-learning