0317 42 17 11 Mail ons

Klassikale GIS en Geo-informatie cursussen in verschillende soorten en maten.

Wilt u de onderliggende theorie van GIS kennen? Of hoe u zelfstandig GIS analyses kunt uitvoeren? Nieuwland biedt u een breed aanbod van colleges en praktische GIS cursussen in ArcGIS of Open Source.

Cursussen worden standaard op onze locatie in Wageningen verzorgd, maar kunnen ook in-company voor groepen worden georganiseerd. Ook heeft Nieuwland veel ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van maatwerk GIS cursussen.

Iedere cursus wordt tijdens en na afloop met de deelnemers geëvalueerd. Wij hechten namelijk veel waarde aan de kwaliteit van onze cursussen en vinden het belangrijk dat de deelnemer met vertrouwen het geleerde in de praktijk kan brengen.

07 Okt

ArcGIS Pro Editing (Vol) (Cursussen)

Binnen ArcGIS zijn er veel mogelijkheden om uw GIS data te creëren, en aan te passen qua vorm en inhoud. Dit gebeurt op basis van template editing. In deze cursus leert u de basis functionaliteit voor het muteren in ArcGIS Pro.

7 & 9 oktober 2019

04 Nov

Gegevensverwerking met ArcGIS Pro (Vol) (Cursussen)

Vaak krijgt u datasets aangereikt die u het liefst direct wilt gebruiken. Maar voldoet deze data wel aan uw eisen? Moet de data nog omgebouwd worden naar een geschikt formaat? De cursus gaat in op het intakeproces vanaf het moment dat u data aangeleverd krijgt.

Cursus op 4 en 6 november 2019

13 Nov

Cartografie en grafische presentatie (Cursussen)

Overal worden kaarten gebruikt om een locatie aan te duiden en iets te vertellen. Maar wat is een goede kaart, waar moet je op letten? In deze cursus leert u de basisprincipes van cartografie.

Cursus op 13, 18 & 20 november 2019

25 Nov

Datakwaliteit en metadata (Cursussen)

GIS data kan allerlei informatiebehoeftes voorzien. Maar wat is de kwaliteit van de data? En betekent een analyse of kaart dan eigenlijk wel wat ervan verwacht wordt? In deze cursus leert u kritisch de kwaliteit van GIS data te bekijken.

Cursus op 25 november 2019

27 Nov

Databases I – PostgreSQL (Cursussen)

De beste manier om uw data op te slaan is binnen een relationele database. Maar uit welke componenten bestaat deze, en hoe bevraagt u de data erin? In deze cursus leert u over relationele databases met PostgreSQL.

Cursus op 27 november 2019

03 Feb

Opleiding QGIS Basis (3 & 5 februari 2020) (Cursussen)

QGIS is gratis te gebruiken GIS software. In onze cursus QGIS leert u de (on)mogelijkheden van deze open source GIS-software en gaat u aan de slag met dit veelgebruikte programma.

Cursus op 3 & 5 februari 2020

10 Feb

Opleiding QGIS voor gevorderden I (10 & 12 febr) (NIEUW) (Cursussen)

Opleiding QGIS voor gevorderden I (NIEUW) Heeft u al voldoende basiskennis in huis over QGIS? Er valt nog zoveel meer te leren in QGIS. Deze 2-daagse cursus is een vervolg op de succesvolle basiscursus QGIS. Tijdens deze cursus krijgt u…

Cursus op 11 en 12 februari 2020

17 Feb

Opleiding QGIS voor gevorderden II (17 febr) (NIEUW) (Cursussen)

Opleiding QGIS voor gevorderden II (NIEUW) Naast verdiepingen op de basiscursus tijdens de cursus “Opleiding QGIS voor gevorderden I”, worden tijdens deze 1-daagse cursus vooral nieuwe onderdelen geintroduceerd. Tijdens deze cursus gaat u namelijk GIS-werk automatiseren via Grafische modellen, gaat…

Cursus op 17 februari 2020

02 Mrt

Theoretische concepten van GIS (Cursussen)

Hoe is GIS ontstaan? Welke technieken hanteert GIS, en hoe is een GIS opgebouwd? Dit werkcollege behandelt de theoretische concepten van GIS voor een goed overzicht van de techniek.

2 & 4 maart 2020

Vraag naar onze maatwerk cursussen

opleidingen@nieuwland.nl