NieuwlandGeo QGIS - HELPDESK - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

QGIS – HELPDESK

Steeds meer organisaties gebruiken QGIS als desktop GIS-oplossing.

Bij NieuwlandGeo merken we dat in eerste instantie aan de vraag naar opleidingen. De QGIS-cursus is al enkele jaren een van onze meest populaire opleidingen. Daarom maakt QGIS tegenwoordig ook deel uit van het programma van onze opleiding Basis Geo-informatie.

Het cursusaanbod is inmiddels ook uitgebreid met de cursussen QGIS Advanced 1 en QGIS Advanced 2. Daarnaast zijn de cursussen QGIS Basis en nu ook QGIS Advanced 1 als e-learning beschikbaar.

Naast de cursussen biedt NieuwlandGeo als service ook een QGIS-helpdesk aan waarbij onze Service Desk en onze consultants vragen beantwoorden en meedenken over het gebruik van QGIS in de praktijk.

De ondersteuning vindt in principe plaats op afstand, via e-mail, telefoon of een video-call. Ondersteuning op locatie behoort ook tot de mogelijkheden (als er geen lockdown van kracht is).

Onze Service Desk is tijdens kantooruren beschikbaar. Een vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.


GIS-deskundigen van NieuwlandGeo adviseren en ondersteunen organisaties bij het in gebruik nemen van QGIS, zowel bij organisaties die nieuw met GIS beginnen als bij organisaties die nu nog met andere producten werken.

Daarnaast detacheren we GIS-medewerkers als een organisatie behoefte heeft aan de inzet van deskundige medewerkers met specifieke expertise. Dit gebeurt via ons zusterbedrijf Geoexperts.


Benieuwd hoe we u kunnen ondersteunen? Stuur ons een bericht dan kunnen we dat in een gesprek onderzoeken.

[forminator_form id=”3764″]

QGIS ondersteuning op maat

Meer info