NieuwlandGeo Nieuwland Summerschool 2017 - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

young_nland

Hoge temperaturen, lage tarieven

U heeft tijdens de zomer mooi even de tijd om aan uw vaardigheden te werken.

Wilt u zich meer gaan verdiepen in Open Source GIS zodat u meteen de volgende stappen kunt gaan maken?

summerschool300Dan zijn deze cursussen interessant voor u!

Nieuwland Summer School

  • Alle cursussen aangeboden tegen een verlaagd zomertarief
  • Twee personen van dezelfde organisatie? De derde persoon mag gratis mee.
  • Neemt u twee cursussen af? Doe de derde naar keuze gratis.
  • Tevens ontvangt u vanaf de eerste lesdag een e-learning inlogaccount waarmee u uw cursussen kunt blijven raadplegen tot na de zomer.

“Domein- en beleidskennis had ik al, maar inzicht in de toepassingen van geo ontbraken nog. Ik heb de opleiding met name gedaan om een breed overzicht te krijgen van het geowerkveld, om vanuit daar de koppeling te kunnen leggen naar…

Heldere koppeling tussen theorie en eigen praktijk. Floris Seijben

Bekijk aanbeveling

Joselien Folkers over de Opleiding Basis Geo-informatie (review op Springest): “Ik ben heel tevreden over de opleiding, er was veel individuele aandacht en hulp. Kwaliteit was hoog, aan de deelnemers werden ook best hoge eisen gesteld, maar altijd op ontspannen…

Joselien Folkers

Bekijk aanbeveling

Zeer verhelderende opleiding en goed gestructureerd. Ik ben weer up-to-date rondom alle GIS gerelateerde ontwikkelingen, wetgevingen en standaardisatie (nationaal en internationaal).

Guus Claessen – Grontmij

Bekijk aanbeveling

Ook mijn huidige werkgever, waar ik inmiddels al weer een tijdje met veel plezier werk, heeft de opleiding hoog op waarde geschat. Dit is voor hem van doorslaggevend belang geweest mij een baan aan te bieden.

Edwin Pleijsier – Arcadis

Bekijk aanbeveling

Ik ben een opleiding gaan zoeken die mij ondersteunt in het maken van een beleidsplan. Het is interessant om medecursisten te ontmoeten van bijvoorbeeld de luchtmacht, een veiligheidsregio en ook andere gemeenten. Zij hebben met dezelfde problematiek te maken, maar komen ook andere problemen tegen. De oplossingen die zij bedenken zijn vaak heel verschillend.

Jan Pieter Den Boer – Gemeente Elburg

Bekijk aanbeveling

Gelukkig is de dosering in de opleiding goed: er wordt niet te lang over onderwerpen doorgezaagd en er is een prettige afwisseling tussen moeilijke en makkelijke onderdelen.

Dirk Klaaren – Vitens

Bekijk aanbeveling

Schrijf je nu in!

Bekijk de cursussen