NieuwlandGeo Traineeship GIS geo-informatie - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

De Geo-ICT experts van morgen!

Geo-ICT experts zijn moeilijk te vinden. En dat terwijl in alle branches de ontwikkelingen en verplichtingen op het gebied van Geo-ICT steeds verder toenemen. Nieuwland Geo-Informatie heeft deze uitdaging opgepakt en start een traineeship GIS / geo-informatie! Jonge talenten kunnen zich door een combinatie van leren en werken snel ontwikkelen naar professionele experts.

De opleiding die we aan onze trainees geven richt zich op praktische vaardigheden zoals scripting, databases en ETL; op verdieping van de kennis van geo-informatie zoals architectuur, datamodellen en informatievoorziening; en op professionele vaardigheden zoals communicatie, professioneel schrijven en de beginselen van projectmanagement. De trainees worden in deze intensieve periode door ons zorgvuldig begeleid.

Een Trainee voor uw organisatie?

Bij dit programma zoeken we bedrijven organisaties die een werkplek kunnen bieden aan een trainee. Het is de bedoeling dat ze het werk bij uw organisatie leren kennen en hun kennis in de praktijk brengen!

Voor uw bedrijf kan dit heel aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is het voor elke organisatie goed om af en toe nieuw mensen over de vloer te krijgen. Ook bestaat de mogelijkheid om een trainee na het doorlopen van het traineeschap, bij uw organisatie in dienst te nemen.

Trainees van Nieuwland zijn goed voor uw bedrijf!

Bent u geïnteresseerd? Account managers Eric Ouwerkerk en Edwin Eijpe staan u graag te woord. U kunt ze direct bellen op nummer 0317-421711, of contact opnemen via onderstaand formulier.


 

[contact-form-7 id=”45″ title=”Contactformulier 1″]

Neem contact op

Stuur bericht