NieuwlandGeo Whitepaper locatie intelligentie voor de CIO - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

Locatie-intelligentie voor de CIO:
dé navigatie door de wereld van gegevens


Op welke wijze haal je meer informatie uit data?

Hoe til je jouw organisatie naar een hoger informatieniveau?

De ontbrekende schakel voor deelbaar inzicht in gegevens ligt vaak bij geo-informatie. Wellicht kun je de informatievoorziening van jouw organisatie optimaliseren. Het is een omissie wanneer een informatie manager locatie intelligentie niet kan benutten.

Lees in dit whitepaper welke mogelijkheden voorhanden zijn en hoe je daarmee kunt bijdragen. Het is dé kans om je organisatie slimmer te maken, processen te stroomlijnen en beter onderbouwde keuzes te maken.

Locatie-informatie is overal en alledaags. Denk aan de navigatie op je mobiel of het gebruik van Google-maps. Toch is het gebruik van locatie intelligentie in bedrijfsprocessen onvoldoende bekend, laat staan wijd verbreid. Voor veel mensen behoeft de term locatie-informatie, ook wel geo-informatie genoemd, dan ook nog uitleg. In dit paper gaan we uitgebreid in op het speelveld, de ongekende mogelijkheden en hoe je binnen je organisatie geo-informatie kunt organiseren en toepassen.

Ontvang gratis het whitepaper en maak kennis met “Het omvattende speelveld van geo-informatie”.

Gratis whitepaper

Ontvang een download-link en maak kennis met
"Locatie-intelligentie: dé navigatie door de wereld van gegevens"
Download whitepaper

Verzend naar e-mail:

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van NieuwlandGeo.


“Domein- en beleidskennis had ik al, maar inzicht in de toepassingen van geo ontbraken nog. Ik heb de opleiding met name gedaan om een breed overzicht te krijgen van het geowerkveld, om vanuit daar de koppeling te kunnen leggen naar…

Heldere koppeling tussen theorie en eigen praktijk. Floris Seijben

Bekijk aanbeveling

Joselien Folkers over de Opleiding Basis Geo-informatie (review op Springest): “Ik ben heel tevreden over de opleiding, er was veel individuele aandacht en hulp. Kwaliteit was hoog, aan de deelnemers werden ook best hoge eisen gesteld, maar altijd op ontspannen…

Joselien Folkers

Bekijk aanbeveling

Zeer verhelderende opleiding en goed gestructureerd. Ik ben weer up-to-date rondom alle GIS gerelateerde ontwikkelingen, wetgevingen en standaardisatie (nationaal en internationaal).

Guus Claessen – Grontmij

Bekijk aanbeveling

Ook mijn huidige werkgever, waar ik inmiddels al weer een tijdje met veel plezier werk, heeft de opleiding hoog op waarde geschat. Dit is voor hem van doorslaggevend belang geweest mij een baan aan te bieden.

Edwin Pleijsier – Arcadis

Bekijk aanbeveling

Ik ben een opleiding gaan zoeken die mij ondersteunt in het maken van een beleidsplan. Het is interessant om medecursisten te ontmoeten van bijvoorbeeld de luchtmacht, een veiligheidsregio en ook andere gemeenten. Zij hebben met dezelfde problematiek te maken, maar komen ook andere problemen tegen. De oplossingen die zij bedenken zijn vaak heel verschillend.

Jan Pieter Den Boer – Gemeente Elburg

Bekijk aanbeveling

Gelukkig is de dosering in de opleiding goed: er wordt niet te lang over onderwerpen doorgezaagd en er is een prettige afwisseling tussen moeilijke en makkelijke onderdelen.

Dirk Klaaren – Vitens

Bekijk aanbeveling

Geo-informatievoorziening

Opleiding