NieuwlandGeo kaartwinnaars waterinfodag - NieuwlandGeo
0317 42 17 11 Mail ons

De kaartwinnaars zijn bekend.

 

Op de Waterinfodag op 30 maart 2017 hebben bezoekers van onze stand zichzelf op de kaart gezet. Hiermee maakten ze kans op een licentie WebGIS Publisher of een E-learning cursus.
Uit de inschrijvingen zijn de volgende winnaars gekomen:

gis-tool webgis

Licentie WebGIS Publisher

 

  • Waterschap Aa en Maas

 

 

Waterschap Aa en Maas mag een periode lang gebruikmaken van de software WebGIS Publisher; de tool waarmee men onbeperkt (thema-)kaarten kan publiceren.

 

elearning gis

Licentie cursus E-learning

 

  • Irene van der Zwan

 

 

Irene van der Zwan mag een cursus kiezen uit ons ruime aanbod aan e-learning modules op www.opleidingengeo.nl

Opleiding QGIS, GIS & internet Introductie, Databases 1 – PostgreSQL, Databases 2 – PostGIS, Python voor Geoprocessing scripts, ArcGIS Basis, ArcGIS Geodatabases, ArcGIS Editing, ArcGIS Modelbuilder, ArcGIS Spatial Analyst, ArcGIS 3D Analyse, What’s new in ArcGIS

De winnaars worden persoonlijk benaderd voor het verzilveren van de prijs. We feliciteren hierbij alvast de winnaars!
kaartwinnars

“Domein- en beleidskennis had ik al, maar inzicht in de toepassingen van geo ontbraken nog. Ik heb de opleiding met name gedaan om een breed overzicht te krijgen van het geowerkveld, om vanuit daar de koppeling te kunnen leggen naar…

Heldere koppeling tussen theorie en eigen praktijk. Floris Seijben

Bekijk aanbeveling

Joselien Folkers over de Opleiding Basis Geo-informatie (review op Springest): “Ik ben heel tevreden over de opleiding, er was veel individuele aandacht en hulp. Kwaliteit was hoog, aan de deelnemers werden ook best hoge eisen gesteld, maar altijd op ontspannen…

Joselien Folkers

Bekijk aanbeveling

Zeer verhelderende opleiding en goed gestructureerd. Ik ben weer up-to-date rondom alle GIS gerelateerde ontwikkelingen, wetgevingen en standaardisatie (nationaal en internationaal).

Guus Claessen – Grontmij

Bekijk aanbeveling

Ook mijn huidige werkgever, waar ik inmiddels al weer een tijdje met veel plezier werk, heeft de opleiding hoog op waarde geschat. Dit is voor hem van doorslaggevend belang geweest mij een baan aan te bieden.

Edwin Pleijsier – Arcadis

Bekijk aanbeveling

Ik ben een opleiding gaan zoeken die mij ondersteunt in het maken van een beleidsplan. Het is interessant om medecursisten te ontmoeten van bijvoorbeeld de luchtmacht, een veiligheidsregio en ook andere gemeenten. Zij hebben met dezelfde problematiek te maken, maar komen ook andere problemen tegen. De oplossingen die zij bedenken zijn vaak heel verschillend.

Jan Pieter Den Boer – Gemeente Elburg

Bekijk aanbeveling

Gelukkig is de dosering in de opleiding goed: er wordt niet te lang over onderwerpen doorgezaagd en er is een prettige afwisseling tussen moeilijke en makkelijke onderdelen.

Dirk Klaaren – Vitens

Bekijk aanbeveling

Fullservice in Geo-ICT

Bekijk onze diensten