0317 42 17 11 Mail ons

De App voor maaibeheer

De ideale oplossing voor werkplanning en uitvoering

Voorafgaand aan het maaiseizoen wordt het maaibeheer vanuit de bestekken geregeld. Voor de uitvoering van de werkzaamheden staan de maaivlakken op een kaart aangegeven. Deze kaart is het hoofdbestanddeel van de app voor maaibeheer.

Aannemers, machinisten en opdrachtgevers gebruiken de App om maaivlakken in de planning te zetten en na uitvoering de werkzaamheden af te melden. Dit levert alle partijen voordelen op.

Maaibeheer in optima forma: De App voor instructie, registratie en terugkoppeling van werkzaamheden.

Minder administratie, meer inzicht De MaaiApp toont de werkzaamheden (bestek) op een tablet of smartphone.

maaibeheer : watergangselectieUitgevoerde werkzaamheden worden door de machinist eenmalig ingevoerd. Ook meldingen worden met foto vastgelegd.

Geen dubbel werk of verlies van gegevens. De MaaiApp is zeer gebruiksvriendelijk, vermindert de administratie en maakt de controle door uitvoerder of opdrachtgever eenvoudig.

Koppelingen met een Onderhoud Beheer Systeem (Gisratio) en de WATCHERbox van Mobile Telematics zijn mogelijk.

“Het werken met de app is overzichtelijker, iedereen kan op elk moment van de dag zien wie waar welke werkzaamheden gedaan hebben. En je kunt er een werkplanning aan hangen. En ook het aansturen van inhuurkrachten gaat er veel makkelijker mee. Het is eigenlijk een ideale oplossing, een perfecte uitvinding. Super!”
Charly van Hal, onderhoudsmedewerker

Bereid tijdig uw werkzaamheden voor. We kunnen u helpen met het opzetten van kaartmateriaal vanuit het bestek. Vraag naar onze ondersteunende diensten .

Lees ook: De verdwenen voorman

 

Bekijk meer video’s over Apps&Maps

 

Efficient en doeltreffend

Vraag om een demo
Spring naar de toolbar